Storytel - ljudböcker i mobilen

 

Storytel

Lynrapporter

"Story tell"

2 år 11 months siden

"Storytel"

Hej, Mycket personliga händelser har gjort det omöjligt att genomföra Storytel uppdraget. Jag ber om ursäkt för det .

2 år 12 months siden

"Rapport"

Jag har inte haft tid att lyssna på ljudboken.

2 år 12 months siden

"Storytel"

Svårt att lyssna på mobilen då man måste ha bra täckning för att kunna lyssna obehindrat. Dessutom måste man ha tillräckligt med minne på mobilen. Funkade inte riktigt för mig. Hár inte tillgång till dator så ofta så att man kan lyssna via den. Hade varit perfekt om man haft en iPad eller liknande.

3 år 22 timer siden

"Storytel"

Tycker inte detta erbjudande var speciellt bra.

3 år 1 dag siden

"Ej buzzat"

Har tyvärr inte kunnat buzza pga personliga omständigheter som jag angivit tidigare under leveransfliken

3 år 2 dage siden

"Storytel"

Bra sak som dock kan hacka vid uppspelning.

3 år 5 dage siden

"Ljudbok"

Tyckte de fungerade riktigt bra! Fanns sjukt mycket o välja på o super nöjd med produkten tipsar många vänner o familj o några av dem använder de med! :) tack för prover är mycket nöjd

3 år 6 dage siden

"Mari Jungstedt"

Andra ljudboken är avklarad. Supernöjd!

3 år 1 uge siden

"Mari Jungstedt"

Nu har jag hört min första ljudbok. Allt fungerade smidigt! Super!

3 år 1 uge siden

"Återträff med kollegorna"

Informerade kollegorna om tjänsten förra veckan, som tyckte att det var mer än smidigt och ett stort utbud! Någo t för oss att använda i undervisningen? :-)

3 år 1 uge siden

"Promenadvänner"

Mina tre promenadkompisar blev informerad om tjänsten och blev genast taggade att skaffa den. Perfekt när man vill ha sällskap på promenaden och alla är upptagna, det gör det roligt att motionera!

3 år 1 uge siden

"Ännu fler återkopplingar!"

Jag har fått mer feedback: Sleepfunktionen är omtyckt. En person nämnde att hon inte kan välja att lyssna i 1,5-hastighet, något jag ofta gör (jag tycker många uppläsare talar föööör släpigt;)). Jag har iphone, hon en android. Så det är skillnader? En annan ville kunna ladda ner till ipod, för mobilbatteriet laddade ur fort.

3 år 2 uger siden

"I natt är du död"

Verkligen älskar dessa böcker!! Sååå himla spännande!!1

3 år 2 uger siden

"I den innersta kretsen"

Spännande och nervig!!!

3 år 2 uger siden

"Fler återkopplingar"

Responsen jag fått på bedömningarna av Storytel har varit odelat positiva och det gläder mig enormt mycket att ha fått testa denna tjänst. Det är lika roligt att ha fått låta andra prova på tjänsten. Jag har fått många tack för det, och jag vet att fyra personer redan köpt tjänsten tack vare detta. Jag fick idag också veta att ytterligare en handfull personer köpt tjänsten tack vare de personer jag givit böcker till talar så väl om tjänsten!:) Fler av "mina" funderar vidare medan de lyssnar, varav jag vet minst två personer är lyriska. Kul!

3 år 2 uger siden

"Inbjudna vänner"

Jag har skickat inbjudan via mail till 10-15 st av mina vänner

3 år 2 uger siden

"Buzz till mina bloggläsare"

Jag bloggade om Storytel när jag precis hade börjat använda det och jag har ca 30 000 unika läsare varje månad.

3 år 2 uger siden

"Facebook, update"

Har buzzat via facebook ett par ggr, o så här i slutet av kampanjen har jag ännu en gång ställt frågan om någon är intresserad. Får se om vi får några "takers"! Jag passade på att fråga de som nappade på gratis ljudbok förra svängen; vad de tycker om Storytel. Inväntar svar:)

3 år 2 uger siden

"Spännande tjänst"

Förra veckan lät jag familj och vänner testa på tjänsten. Spännande värre tyckte många, speciellt som man kunde ha med sig sin ljudbok vart man ville. Eller ja, sina(!!!) ljudböcker - det finns ju mängder av bra böcker att ladda ner och njuta av under såväl sommaren som alla andra tider på året!

3 år 2 uger siden

"Tjejkväll"

En ny tjejkväll med nya flickor! Upplever att en del jag pratar med inte vill binda sig med att betala varje månad för ljudböcker samt att jag har många vänner som inte tycker om att lyssna på böcker utan vill läsa själva. En del har nappat på att prova en ljudbok. Här sitter vi iallafall och pratar om storytel!

3 år 2 uger siden

"Storytel"

Yes äntligen har jag fått någon som ville ha en ljudbok av mig.Har gått lite segt på den fronten ingen vill ha.Men en har jag fått iallafall.

3 år 2 uger siden

"Återkopplingar"

En person lät meddela att hon var uppriktigt glad över att ha fått en testbok av mig på Storytel. Hon var så imponerad att hon nu köpt tjänsten. Kul! En annan lät meddela att hon aldrig lyssnat på böcker tidigare, o att det nog inte var något för henne. däremot har hon berättat för ett helt gäng personer om Storytel (uppskattn.vis 30 pers) o i mestadels positiva ordalag. Tydligen hade det resulterat i att många av dessa personer kollat upp det närmare.

3 år 2 uger siden

"Mer lunchbuzz"

Pratar mig varm för Storytel så fort jag får en chans. Storytel är bra! Två kollegor vill prova, så jag skickar dem en varsin prova-på-bok.

3 år 2 uger siden

"Buzzning"

Har buzzat med alla på jobbet. Jobbar som persass och vi har en brukare som sover JÄTTEMYCKET så vi har inte mycket att göra på dagarna så då är storytel jättebra!

3 år 2 uger siden

"Storytel"

Aldrig förr har grusgången varit så fin! Var ju "tvungen" att lyssna klart på deckaren! Dessutom kom grannen förbi och undrade hur det var och beundrade min flit så då fick jag ypperligt tillfälle att buzza!

3 år 2 uger siden

"Mångbuzzning"

Storytel buzzades många ggr denna sommar. Pratade om det med de flesta kompisarna och många andra. Lämnar bara en rapport då allt följde samma mönster. Berättade om att jag lyssnade på ljudböcker i mobilen och förklarade varför. Skickade ut 5 prova på-böcker. Många tyckte det var spännande.

3 år 2 uger siden

"storytel"

Vi hade en playdate med några av sonens kompisar och jag passade på att låta dem lyssna på Mamma mu och berättade sedan för föräldrarna om Storytel. Alla var intresserade och ville gärna testa.

3 år 2 uger siden

"Super bra!"

Varför har jag inte känt till appen tidigare. Absolut bra för oss som pendlar o gillar böcker.

3 år 2 uger siden

"Mons"

Ja, en helt suverän författare. Denna app kommer jag fortsätta betala för. Bra utbud!

3 år 2 uger siden

"Bra efter skakig start"

Hade lite problem i början att logga in, mitt konto strulade. När jag väl kom in kunde jag ladda ner ett par böcker och börja lyssna. Jätteskönt att lägga sig i sängen och lyssna. Jag är nöjd, mina vänner har varit nyfikna, och jag har delat ut 2 böcker.

3 år 2 uger siden

"Bra ljudböcker"

Har lyssnat på Marianne Cederwalls "Svinhugg" och "Svartnatt" och ska nu börja lyssna på sista boken "Spinnsidan" - de är så bra. Hervor är härlig! Smidigt att kunna lyssna när man vill, ha så många böcker att lyssna på och ladda ner vad man nu vill lyssna på.

3 år 2 uger siden

"Bra support"

Laddade ner appen till telefonen och hade problem med att få fram allt och att logga in, mejlade då supporten och fick snabbt svar - bra och snabb support!

3 år 2 uger siden

"Semesterbuzz"

Buzzat m vännerna om hur fantastiskt smidigt det är att lyssna på böcker under löprundan eller kvällspromenaden. Mycket i tresserade lyssnare!! :)

3 år 2 uger siden

"Blixtrapport Storytel"

Ätligen får jag tid att konsumera böcker igen! Som småbarnsmamma känner jag att tiden inte riktigt räcker till för att sätta sig med en bok. Men telefonen har jag alltid med mig och jag kan lyssna lite nu og lite då; på väg till o från jobbet i bilen eller på cykeln, och medans jag lagar mat och handlar m.m.. Jag är kund hos Storytel numera!

3 år 3 uger siden

"3 nya testare"

Idag träffade jag mammagruppen på BVC och då tipsade jag om storytel. Hur smidigt det är och perfekt att lyssna på ljudböcker när man är ute och går av sina mamma-kg

3 år 3 uger siden

"Passade på"

Hade födelsedagskalas - släkt som samlas och när vi ändå pratar om allt där vid fikat så passade jag på att visa den smarta Storytel som gör att man kan lyssna på böcker var som helst utan krångel då alla alltid har med sig sin iphone. Det här gillades av många av dem jag pratade med - jag kommer själv fortsätta min prenumeration.

3 år 3 uger siden

"Lisebergsbuzz"

Började prata med ett tjejgäng i kön till en av Lisebergs attraktioner; hon såg att jag tog fram Storytel. Jag berättade vad det var, o att jag är imponerad av tjänsten. De ville i nuläget inte ha någon bok, men ett par av tjejerna skulle kolla upp det vidare, o jag fick intrycket att de verkligen menade det:) Jag har buzzat om Storytel flera ggr, men har tyvärr lätt för att glömma att buzza det:(

3 år 3 uger siden

"Enkelt att använda!"

Storytel fungerar verkligen bra. Under min semester i Grekland har jag laddat ner en offlineversion av en bok som jag och min sambo lyssnat på undergår semester. Klockrent!

3 år 3 uger siden

"Pratat med vänner"

Berättat och tipsat flera vänner om storytel. Flera är redan intresserade av ljudböcker och tyckte att storytel verkar intressant.

3 år 3 uger siden