Asonor

 

Astimex Pharma

Flash Reports

"Dottern funkar det bra på"

Dottern gillar inte att ta Asonor så mycket för smakens skull, men hon snarkar mycket mindre när hon tagit det.

2 years 11 months ago

"Resa utan klagande kamrater"

Jag har precis kommit tillbaka från en studieresa där vi först åkte sex personer i sovkupe och sen delade vi dubbelrum 2 och 2 på hotell. Ingen har sagt att jag snarkade . Skönt! Jag brukar alltid försöka vänta med att somna tills jag tror att de andra sover. Det gjorde jag inte denna gången. Tack!

2 years 11 months ago

"Snark"

Min bästa väns man har provat asonor en vecka nu och dem tycker att det fungerar bra! Han snarkar mycket mindre, och även om det inte är helt borta så är det märkbar skillnad! Han kommer absolut att fortsätta använda sprayet!

2 years 11 months ago

"Besök hos vän"

Hälsade på hos en vän som testat Asonor. Hon tyckte inte att den fungerade så bra.

2 years 11 months ago

"Hjälpte "

Den hjälpte ganska bra.. Uppfattade min sambos snarkningar mindre,eller mindre tysta i alla fall.. Ska defentivt rekommendera det till mina vänner.

2 years 11 months ago

"På kick-offen"

Pratade med en kollega igår som beklagade sig över att hon sovit dåligt pga snarkande partner. Berättade för henne om Asonor och Buzzador och att jag upplever bättre nattsömn nu

2 years 11 months ago

"Facebook"

Jag lade ut ett kort på Asonor snarkspray på Fb och talade om att jag skulle buzza dessa. Döm om min förvåning när det var ett så stort intresse. Inte kunde jag väl ana att så många själva snarkade eller hade en partner som snarkar. När dessa utvalda återkopplade så var de flesta väldigt nöjda och hade snabbt märkt skillnad. det negativa som kom upp var smaken och en del kände en obehagskänsla när sprayen sprutades in, men påpekade också att det var för så kort stund att det ändå är värt det.

2 years 11 months ago

"Bloggat"

Jag har bloggat om Asonor

2 years 11 months ago

"Grannarna "

Jag frågade grannkvinnan "vägg i vägg" om de hade problem med att de snarkar. Har ett svagt minne om att jag tidigare hört henne klaga på sin man ang. snarkning. Hon blev alldeles tyst och frågade om det var SÅ illa med snarkningarna, att vi blev störda i lägenheten bredvid! Jag försäkrade att jag inte hört dem snarka, men de fick varsin Asonor :-)

2 years 11 months ago

"Testar"

Ytterligare en som testat via min blogg: "Mannen min höll på att kräkas igår när han testade sprayen...Alltså var jag tvungen att testa eftersom han höll på att dö. Det var inte farligt alls. Jag tyckte att det kändes skönt i näsa och hals. Om han snarkade mindre vet jag inte för sjölv som jag som en stock!"

2 years 11 months ago

"Utvärdering via Facebook"

Ytterligare en glad testare via min blogg: "Jag har testat - mannen trodde inte så mycket på produkten, men blev imponerad!! Trots att jag var väldigt förkyld snarkade jag mindre, mycket mindre!!! Jag som testat det, tycker att det är lite obehagligt att ta (tar inte nässpray särskilt ofta vanligtvis). Det sökte sig ner i svalget och var lite obehagligt att svälja. Men det fyllde sin funktion och jag vet inte om jag inbillade mig, men tyckte att jag sov bättre när jag tog sprayet. Tack för att jag fick testa det"

2 years 11 months ago

"Det kom ett mail"

från en som "vunnit" utlottning av Asonor på min blogg: DET FUNKAR SUPER BRA. Har äntligen fått sova en hel natt utan att behöva vakna och putta till han sidan om mig. Till och med mannen tyckte det hjälpe då han inte vaknade av att jag puttade utan vi fick båda sova hela nätter (utom dom som Moa kom in och ville ligga mellan oss) Tack för att jag fick prova detta. Många kramar Jenny

2 years 11 months ago

"Vän testat"

En manlig kollega till min man har testat sprayen och tycker att den hjälper lite och att snarkandet avtagit. Han kommer fortsätta använda den ett tag till. Men även han tycker det smakar fruktansvärt illa.

2 years 11 months ago

"Buzzat på Facebook"

Hej! Jag har buzzat om Asonor på Facebook. Jag fick genast respons av vänner som ville prova!

2 years 11 months ago

"Buzz"

Passade på att buzza snarkspray till två storsnarkande vänner när de sov över hos mig förra helgen.. De märkte faktiskt skillnad på sömnen redan första natten!

2 years 11 months ago

"Snarkspray"

Har delat ut till vänner och bekanta + testat själv och på min man. Jag kunde inte använda det för jag fick hjärtklappning, men på min man hjälpte det efter ett par veckor. Bland vänner och släkt har det visat sig fungera sådär.

2 years 11 months ago

"Har varit så kul"

Ja det har verkligen passat oss i familjen att prova Asonor . Hela familjen sover gott om natten, ingen blir störd av att någon snarkar. Det kommer alltid att finnas i vårt hem.

2 years 11 months ago

"Snarkande dam"

Jag har en vänninna som fått pröva Asonor och hennes familj upplever tillvaron som mycket trevligare nätr hon använder sprayen så där har det blivit mycket positiv reklam

2 years 11 months ago

"buzzrapport"

Gick ut via FB och berättade om Asonor. Ingen bild på detta, men spred ordet till 275 pers. Asonor är en produkt som är svår att utvärdera själv då det är omgivningen som märker ev. resultat.

2 years 11 months ago

"Det funkar"

Min make har alltid snarkat. Ibland mer och ibland mindre. Men jag märker en stor skillnad nu efter några veckor med Asonor.Jag snarkar själv också och min make säger att jag sover tystare och är piggare på morgonen eftersom jag också har använt Asonor en tid nu.

2 years 11 months ago

"Nöjd"

Har idag hört av en vän som har använt sprayet som inte varit så utsövd på länge!

2 years 11 months ago

"Bättre sömn"

Jag har intervjuat en som har testat sprayen nu och han känner sig mer utsövd på morgonen och han hoppas att det inte bara är inbillning... Han är singel så han har ingen som kan lyssna på honom på natten. Men normalt brukar han vakna på natten flera gånger av sitt eget snarkande och han vill mena att det inte händer lika ofta längre. Och är han nöjd så är jag nöjd. :-)

2 years 11 months ago

"Ha ha ha"

Efter att mannen använt Asonor ett tag, så fick jag lite dråpligt en morgon höra " jag tror bestämt att du också borde prova det där snarksprayet". Sagt och gjort så började även jag prova. Känner mig nu mer utvilad på morronen, än jag gjort tidigare.

2 years 11 months ago

"Sova en hel natt"

Om jag inte varit upptagen med att filma, skulle jag numera lätt kunnat sova en hel natt utan att väckas av snarkningar!

2 years 12 months ago

"bättre!"

numera är det knappt hörbart!

2 years 12 months ago

"Asonor"

Så skönt att slippa varmt klistrigt plåster på näsan!

2 years 12 months ago

"Asonor"

Två till har nu rapporterat in var dom tyckte om Asonor. Båda dessa tyckte att sprayen hjälpte mot snarkningarna men båda klagade över smaken. En kräktes av smaken av sprayen och vill ej fortsätta trots att den hjälpte mot snarkningarna.

2 years 12 months ago

"Går trööögt!"

Denna buzzning går väldigt trögt, jag får inte mina vänner att använda denna spary :( Inte ens min man! Har verkligen bett dem iom att jag vill kunna ge er information kring hur det fungerar för dem. Men icke, de vill inte, glömmer eller så struntar de i det. Tråkigt! :(

2 years 12 months ago

"Grannar"

i dag berättade grannarna att dom prövat spayen dom fick av mig i 10 dag och är jätte nöjda. Dom frågade om jag hade en till, för han ville att systern skulle prova för hon drar timmerstockar varje natt.... Klart att hon också fick en. Nu är dom slut.

2 years 12 months ago

"Azonor"

nu är det lugnt i sovrummet... Man behöver ej ha proppar i öronen & barnen sover lugnare. T om den pessimistiske i familjen är positiv. Klart bra & användbar produkt. Många plus fr familjen

2 years 12 months ago

"Familjen sov så bra i natt"

Vi delar sovrum med våra små tvillingpojkar. Igår kom båda jag och maken ihåg att ta sprayet och i natt sov pojkarna hela natten i sina egna sängar och vaknade inte förrän 40 min efter vi föräldrar gått upp. Känns som om jag sover bättre när jag tar sprayet.

2 years 12 months ago

"Wow"

Sömnen å snarkningarna har förbättrats hos samtliga som fått prova på denna spray :-)!!!! Min kollega upplever detta som äktenskapsräddare!!! Helt klart 10/10 fullträff!!

2 years 12 months ago

"Om han vågar prova..."

Min kusin anser inte att han har problem med snarkningar, men hans fru tycker det ;-) de fick med sig en spray Asonor hem. Frågan är om han vågar testa den ;-)

2 years 12 months ago

"Och fortf lika positivt"

Har haft fortsatta positiva upplevelser sedan vi började med Asonor. Känns som att det faktum att snarkningarna minskat måste bero på denna produkt med tanke på att vi prövat så mycket annat innan utan resultat. Nu har jag även delat ut flera sprayer till vänner med snarkproblem. Återstår att se hur det går för dem...

2 years 12 months ago

"Snarkapray"

Konstig smak. Tveksam förbättring, men tron kan försätta berg.

2 years 12 months ago

"Kalas igen"

Buzzade på mina barns släktkalas! Syrran fick då en spray eftersom hennes kille tycker hon znarkar..

2 years 12 months ago

"min väninnas kommentar"

Hej... Det funkar faktiskt ganska bra. Men man får ju inte glömma av det hihi. Skall fortsätta köpa det för det är mycket bättre än utan. Tack vännen

2 years 12 months ago

"Leta snarkare"

Söker aktivt upp snarkare vilket visar sig vara lättare än jag trott. Antingen så snarkar folk själva eller deras partner. Jag informerar om att detta är en ny produkt som ska minska snarkning.

2 years 12 months ago

"Snark"

Ansnor har blandad effekt, jag själv snarkar men har inte vågar ta den då jag läste att om man har sömnapne ska man inte ta den. Andra som provat har hittills gett blandade kommentarer, för vissa funkar det ok andra märker ingen skillnad. Vissa upplever att de sovit bättre om natten och vaknat mer utvilade. Vissa har hört/sett reklam för ansnor. Har värvat en sista buzzare nu som ska få sin flaska. Några dagar kvar på kampanjen så får vi se hur slutresultatet blir.

2 years 12 months ago

"Blixtrapport från en av mina utdelade prover"

En av de som provat Asonor tycker att den funkar sådär, kanske har hennes man slarvat att ta sprayet men han snarkar på.

2 years 12 months ago