Locobase® REPAIR

 

Astellas

Flash Reports

"Lækker creme"

Vi har været i gang med at teste Locobase. Cremen er super god til tørre hænder.

1 year 7 months ago

"Super godt"

Mine hænder bliver bedre. Mærker hvordan de daG for dag bliver blødere og blødere...

1 year 7 months ago

"Opfølgning på prøver"

Alle de kollegaer der fik prøver, har alle givet positive og negative tilbagemeldinger, og vi har talt en del om produktet på arbejdspladsen (sygeplejekontoret)

1 year 7 months ago

"Tørre hænder på job"

Delte locobase cremer ud til alle mine kollegaer, som er sygeplejersker, da det begyndte at blive rigtig koldt! Vi har alle enormt udsatte hænder, så prøverne blev med ivermodtaget

1 year 7 months ago

"Aktive drenge"

I fodboldklubber og håndbold klubben er der delt prøver ud og især fodbolddrengenes forældre var meget interesseret. Udendørs sæsonen er hård for uden i den kolde tid i slutningen og starten af sæsonen

1 year 7 months ago

"Svømning"

Begge vores drenge går til svømning og på begge hold er information og prøver af locobase taget godt imod, svømning er hårdt ved huden, specielt i en kold tid. Og her er locobase repair rigtig godt

1 year 7 months ago

"Vinteren kalder"

"Jeg har været rigtig glad for min prøvecreme, især her til vinter, og kan forstille mig at den også kan klare en meget streng vinter."

1 year 7 months ago

"Vild håndcreme"

"Cremen er ovenud velegnet til håndcreme, da jeg har meget tørre hændet."

1 year 7 months ago

"God til meget tør hud"

"Den er god til meget tør ud, dog også meget fedtet i laaang tid"

1 year 7 months ago

"Fantastisk "

"Den er fantastisk til at reparere sprukne hæle med"

1 year 7 months ago

"Ord fra min eksemramte mand"

Min søde mand er svært plaget af eksem, og har været det hele sit liv. Han har prøvet mange forskellige cremer men fremhæver Locobase Repair af flere årsager. Den er nem at arbejde med. den har en lækker koncistens og det at man kan få cremen så let ud af tuben, at tuben bare kan trækkes op ad benet - så afsættes en passende mængde er fantastisk. Effekten af cremen er super - der var faktisk ikke behov for hormon cremerne mens vi testede locobase repair. Super fantastisk creme. Tak fordi vi måtte være med!

1 year 7 months ago

"Buzz for veninder."

Min højgravide veninde modtog en lille prøve - og har brugt den på sin følsomme mave. Hun var meget ked af, at prøve mængden ikke var lidt større, da hun ikke følte hun nåede at få den fulde effekt. Men det hun nåede at mærke var dejligt lindrende. Den bløde creme var let at smøre ud og gnide ud - og den trak hurtigt ind. Følelsen af fugtet hud holdt længe og hun har været nede og købe en tube selv.

1 year 7 months ago

"Buzz på arbejdet"

Jeg arbejder i et åbent kontor miljø, så der var mange interessenter da jeg kom med prøver - Flere kendte cremen allerede og er jævnlige brugere. Igen kun rosende ord til Locobase Repair. Den er primært blevet brugt som håndcreme på kontoret, hvilket folk har været meget tilfredse med.

1 year 7 months ago

"Buzz i mødregruppen"

Vi mødtes i den gamle mødregruppe, på 6 år. Der havde jeg lidt prøver med (desværre ikke nok til alle, da jeg havde delt lidt ud i forvejen). Vi fik talt om alle de gode egenskaber og jeg fortalte om mine egne meget positive børn. Der var ikke én eneste dårlig kommentar - og alle roste konsistensen. Den er også virkelig lækker blød og meget nem at smøre ind. Man føler sig heller ikke klistret bag efter. Jeg har selv brugt den i ansigtet på kolde dage - det er den lige lovlig fed til, så det kan mærkes hele dagen, men på den anden side holder det jo også kulden ude og min hud er meget tilfreds.

1 year 7 months ago

"Mine børn elsker locobase"

Vi modtog pakken og åbnede den med det samme. Hjemme hos os er der 3 børn med børneeksem og faren er også ramt, så der var rigeligt at teste på. Mine børn er normalt lidt nervøse ved at blive smurt, da det kan svide en del, hvis deres hud er rigtig tør. (De får alle receptpligtige cremer, hvis det er meget slemt med eksemen) Denne creme var ingen undtagelse - der var nervøse øjne da jeg tog cremen frem. De blev smurt og den lille pige på 3 år begyndte at smøre sig med det samme. Alle er vældig glade for locobase og det har aldrig været nemmere at få alle smurt. Tak fordi jeg måtte være med i kampagnen.

1 year 7 months ago

"Styr på huden"

De tørre ben er blevet friske og lækker igen. Barnets numse og fin og mandens hud er ikke tør og sprækkes længere.

1 year 8 months ago

"Lækker creme"

En super creme som har gjort underværker for min hud

1 year 8 months ago

"Fantastisk mod tørre hænder "

Cremen er skøn på de ekstra kolde dage, hvor ens hænder let tørre ud...

1 year 8 months ago

"gløgg komsammen"

Vi var otte veninder som holdt juleafslutning med pakkespil og hygge. Der blev talt en del om locobase. Igen var der nogen som havde gode erfaringer med locobase repair. Så derfor var det nemt at tale om fordele. Desværre havde jeg ikke nok tuber til dem som gerne ville prøve. Men tror at dem der ikke fik, kraftigt overvejer eller har siden købt. Da det jo var dem som ikke fik en prøvetube og som i forvejen kendte locobase. Alt i alt har det været utrolig positivt at buzze denne kampagne. Samtidig med at jeg selv har kunnet anvende cremen til mig selv og familien har også nydt godt af det.

1 year 8 months ago

"fødselsdagsfest"

Fødselsdagsfest i familien. Her blev der især talt om tør og kløende hud. Hvordan locobase lindrer på det. Der var også nogle som kendte produktet fra før. Kun positive tanker og anbefalinger. Men igen vintertid en som hovedproblemet for dem tørre hud. Festen forgik af tre gange med syv gæster til hver arrangement. Så femten gæster til fødselsdag. ;-):-D

1 year 8 months ago

"tupperware party"

Jeg holdt et tupperware party med 14 deltagere. Der var fem som fik tuber. Der var faktisk et par stykker som i forvejen kendte locobase. Derfor kom der hurtig positiv samtale i gang om salven. Der blev talt om i hvilke situationer det var godt at anvende. Det er især vinter hud folk gerne vil have hjælp til.

1 year 8 months ago

"Buzzning af mødregruppe til 3-årige"

Jeg buzzede min mødregruppe på 3 kvinder som alle har 3-årige børn, d. 24/11 da de var på besøg hos mig. De kendte alle locobase, og var glade for at få en lille tube som lige passede i håndtasken. En brugte den på næsen, ved forkølelse og en anden ville bruge den som håndcreme.

1 year 8 months ago

"Mødregruppe, 4mndr gamle babyer"

Jeg buzzede min mødregruppe med 4 mødre til babyer i alderen 4. mndr til vores komsammen d. 22/11. Alle blev meget glade for prøverne, da babyer ofte har meget tør hud. Vi læste sammen brochuren og var glade for at der ikke er parabener og parfume i cremen. Alle ville prøve den, bl.a. for at se om den var god imod arp. En positiv buzzning.

1 year 8 months ago

"jeg har fået god respons"

Jeg har fået god respons fra nogle af dem, jeg har givet prøverne. Det er ikke alle, der har svaret, endnu - men håber, at det sker.

1 year 8 months ago

"Albuetest"

Vi har nu testet i snart 3 uger og vi kan se en mærkbar forskel på min kærestes albuer. Den ene er tør og den anden som vi har smurt med locobase er virkelig blød og slet ikke tør som før. Samtidig har vi også brugt locobase på hans hæl som er opereret 3 gange - der kan man også se en synlig forbedring. Det eneste der er lidt træls ved locobase er at det ikke er så hurtigt til at trænge ind i huden.

1 year 8 months ago

"Godt til kølige kinder"

Jeg har brugt cremen på min datter på 6 mdr når hun har været ude og sove i barnevognen. Ofte har jeg oplevet at vores store datters kinder blev ru af at være så meget udenfor, men det er indtil nu ikke et problem hos den mindste.

1 year 8 months ago

"Godt til hælrevner"

Min mand oplever at det er godt at bruge til hælrevner da denne creme formår at blødgøre huden længe så der ikke kommer gener når revnerne skal vokse sammen

1 year 8 months ago

"drøj i brug"

der skal ikke bruges så meget creme som med mange andre mærker.

1 year 8 months ago

"atopisk eksem"

Vi oplever en lille bedring i vores datters atopiske eksem efter brug af cremen. Hun siger i øvrigt at denne creme ikke svier selvom huden er skadet og sårbar.

1 year 8 months ago

"Duft"

Cremen er nogenlunde neutral i lugten, og er således rar at bruge, når man ikke skal lugte til en skarp lugt af creme bagefter

1 year 8 months ago

"Nemt at bruge"

Det er en dejlig creme der er nem at smøre ud. Der går ikke creme til spilde fordi det ikke kan smøres ordentligt ud. Det er dejligt

1 year 8 months ago

"Test af Locobase"

Super god creme... Virker rigtig godt på mine tørre hænder og min søns tørre "vinter-kinder", dog kan den være lidt længe om at trænge ind i huden! Det er et lille minus ved Locobase cremen... Men den giver ret hurtigt gode resultater. Vi er godt tilfredse herhjemme. Den er kommet for at blive...

1 year 8 months ago

"Locobase"

Super lækkert produkt, er nu ved at have delt de fleste prøver ud :)

1 year 8 months ago

"Wooooooow for et vildt resultat :)"

Min søn havde fået et voldsomt udslæt under sin arm så det passede med at jeg kunne gøre min søn til forsøgs kanin! Det vilde var at eg på ingen måder havde forventet at det ville virke på så kort tid! Fantastisk!! :) men det kan i selv se på min billede dokumentation :) jeg er fan!!

1 year 8 months ago

"Babyhud"

Locobase lever til fulde op til andre dyre fedtcremer, også på baby sart hud! Specielt her til vinter smøres kinderne inden de skal ud i den kolde luft! Testet produktet ned flere af mødrene i omgangskredsen

1 year 8 months ago

"Godt til min tørre hænder"

Min mor døjer med tørre hænder her i vinter kulden - hun har prøvet cremen og synes at den fugter hænder godt....

1 year 8 months ago

"fodbold buzz"

mens min søn var til fodbold kunne jeg jo lige buzz med alle mødrene. som alle var spændte på at prøve loco base repair. på hænder føder og o ansigtst. de var spændte på at se om den var for fedet eller om den bare trængte ind med det samme.

1 year 8 months ago

"tør hud på armene"

så begyndte mine under arme at klø fordi de er tøre. begyndte at smøre dem for 10 dage siden og nu de bare dejlige bløde og ingen klø eller røde knopper skønt.

1 year 8 months ago

"Tanker om produktet"

Dem jeg har valgt til at være med til at afprøve Locobase Repair har været meget begejstret for prøverne. Pga størelsen på tuberne, valgte jeg dog kun 5 frem for 10 da de er meget små. 3 kendte allerede Locobase og syntes allerede at det er den bedste man kan bruge. De havde dog ikke prøvet Repair til meget tør hud. Her op til vinteren bliver huden udsat for lidt mere, så derfor ville de meget gerne være med. Jeg syntes selv at det er en fantastisk creme. Jeg har valgt at teste den på mine fødder som altid bliver tørre og ødelagte, efter en sommer. Man kan mærke forskel samme dag eller dagen efter. Jeg har prøvet at springe nogle dage over, for lige som at se hvad der skete. Den tørrer og ødelagte hud kom hurtigt igen, og igen kunne Lakobase blødgøre med det samme.

1 year 8 months ago

"Juleferie"

Havde glemt min creme på tre dages juleferie og jeg kunne straks mærke at min hud var tørrere og min psoriasis mere rød og tør

1 year 8 months ago