Mills Lag Din Egen

 

Mills

Flash Reports

"Sluttrapport"

Jeg fikk aldri levert sluttrapporten, og nå er linken ugyldig ;-) Men jeg må si jeg var veldig imponert over disse produktene. Spesielt likte jeg potetsalat og aioli. Jeg er derfor veldig skuffet og lei meg over at disse produktene blir borte, etter altfor kort tid. Jeg delte uansett disse med mange av mine venner og familie. De var enkle og greie å lage. Lett å ta en grillings på sparket med disse i kjøleskapet! Jeg skulle ønske de fortsatt var på markedet.

2 years 11 months ago

"Mills"

Gode sauser, men vet ikke om jeg har blitt helt overbevist. Liker heller å mikse selv og syns det er hakket bedre.

2 years 11 months ago

"camping"

Vi har nettopp kommet hjem fra en lenger campingtur med venner uten internett dekning, så derfor litt forsinket i rapportene mine. Produktet er supert for den type ferie. Potetsalaten var en kjempe suksess da vi kom på at vi kunne bruke fabrikk kokte poteter grunnet minimale kokemuligheter. Det var veldig enkelt å lage produktene uten å ha kjøkken tilgjengelig. Hadde litt kappet chilli i aiolien, dette ble veldig godt da det satt en liten spiss på smaken.

3 years 3 weeks ago

"potetsalat med urter"

puttet i friske urter i tillegg til poteter i potetsalaten! jaggu digg!

3 years 1 month ago

"Tapas"

Brukte alle disse Mills produktene da jeg serverte Tapas til vennegjengen. Alle falt godt i smak. Potetsalaten var utrolig god og veldig lettvint å lage. Aiolien og Tzasikien passer til både kjøtt og fisk.

3 years 1 month ago

"Aioli"

Aioli k severt sammen med fisk smakte utrolig godt

3 years 1 month ago

"Hverdagssnacks"

Serverte grønnsaker med Tzatziki som dip, falt veldig godt i smak til både små og store

3 years 1 month ago

"Potetsalat"

Potetsalat med ny vri - veldig godt! Skal definitivt lages igjen

3 years 1 month ago

"Aioli"

NAM!!!!

3 years 1 month ago

"Klubbmat"

Tatt med produkter på venninneklubb og levert ut produkter til damene - ble veldig godt mottatt

3 years 1 month ago

"Ang lapper ved buzzing"

Vi har smakt på alle typene også prøvet å lage egne typer. Når det gjelder å få vennene til og rapportere inn har vi som buzzer ingen mulighet å vite om de har gjort dette. Dette mener jeg bar en dårlig utførelse. Men et kjempefint produkt.

3 years 1 month ago

"Lag din egen"

Vi har nå nettopp vert i en enorm flytte prosess. Kommet oss i nytt hus. Det var en kjempe opplevelse, og for å servere sultene hjelpere tok jeg frem grillen og grilled, og de fikk servert lag din egen. Alle skrøt enormt og syntes det hørtes enormt lett ut, men det er jo også. Jeg kommer til å bruke lag din egen flittig. Ungene elsket det, og det er jo så enkelt og raskt. Lag din egen er bare TOPP!

3 years 1 month ago

"sosiale medier og venner på besøk"

Jeg hadde venner på besøk hvor vi stekte sommerkoteletter og hadde spekemat. Da måtte jeg selvfølgelig lage mills gjør det selv potetsalat. La det også ut på facebook etterpå. Jeg ga mine venner resten av boksene jeg hadde i kjøleskapet.

3 years 1 month ago

" tzatziki"

tzatziki blev väldigt god när man blandade i vitlök och gurka.

3 years 1 month ago

"Tzatziki"

Vi var på ferie sammen med flere vennepar, og da laget jeg og mannen min Tzatziki med ekstar hvitløk, som en dressing som vi hadde ved siden av reker og avokado. alle skrøt veldig av maten og sa de hadde veldig lyst til å prøve LAG DIN EGEN selv.

3 years 1 month ago

"potetsalat"

det var veldig lett og lage, veldig god smak. passet godt til kyllingvinger og salat

3 years 1 month ago

"Tzatziki"

kjempe godt sammen med kyllingkebab.

3 years 1 month ago

"strengt tatt rapport fra et par dager siden"

Stresset på campingferie med skikende sultne unger og uutgått melk på dato uten muligheter for å lage den sausen jeg ville var det superhandy med disse boksene fra mills. jeg stekte koteletter, poteter og flesk den neste dagen og brukte potetsalat boksen fra mills og aoli og blandet dette sammen til en super blanding med purreløk, poteter og litt hakket chilli. super delilig!!

3 years 1 month ago

"Familien samlet til fest. "Lag din egen" Party :)"

Siste helga i juli var feriens siste helg. Den hadde vi på hytta der vi koste oss masse. Vi er fire familier som har hytter "tett-i-tett" og samles av og til til enten stor sjømat fest, eller til stor grill fest. Alle bidrar med salat og mat, noen med dressinger og annet tilbehør :) Eg bidro med vanlig grønn salat og 3 ulike typer "mills lag din egen". Rømmedressingen var den som de fleste likte best. Potetsalaten og aiolien kom på en god 2.plass... men når vi gikk for kvelden var så å si alle tre begerne tomme!! Eg gjorde det enkelt denne kvelden og fulgte bare oppskriftene på boksene, men neste gang tror eg at eg skal prøve å mikse de litt mer, med litt spennende smaker og krydder.

3 years 1 month ago

"potetsalat"

Vi lagde en god (og enkel) potetsalat av det vi hadde tilgengelig på hytta, sammen med mills lag din egen potetsalat. Vi tilsatte potet, vårløk, paprika og en krydderblanding med pepper,løk, chili og salt. Den smakte best når den fikk stå over natten og trekke til seg litt smaker:)

3 years 1 month ago

Har hatt utrolig mye positivt med denne buzzingen hadde en maga grillfest hvor jeg laget en stor bolle med de 3 forskjellige mils typene. Og dette slo Ann på festen. Jeg spurte alle etter maten om hva de syntes om disse produktene. Bare positive tilbakemeldinger påvirke utrolig enkelt og velsmakende de var..

3 years 1 month ago

"Lag din egen tzatsiki"

Vi hadde besøk av moren min og noen nabobarn så vi var 8 til bords. 3 voksne og 5 barn i mellom 15mnd og 6 år. Vi grillet svinebiff og hadde stekte potetbåter, gresk salat og tzatsikien :) Var utrolig godt og friskt med den til! Den hadde den lette yogurtsmaken.

3 years 1 month ago

"Sommertid er familietid"

I går var hele min familien, mine svigerforeldre, svoger, svigerinne og deres 3 små barn samlet for å ha en siste sammenkomst før alle skulle tilbake på jobb. Siden vi hadde bestilt fint vær ble det diverse grilling. Jeg hadde spart litt av Mills sine "Lag din egen" produkter til dette + kjøpt noen ekstra siden det var så mye vi ville prøve ut. Som tilbehør til grillmat med kjøtt og kylling lagde vi potetsalat med ekstra poteter, tatziki med mynte, sommersalat og aioli med sitron etter oppskrifter på boksen/nettsiden. Alt ble godt tatt imot og til og med barna spiste potetsalat med glede. En stor suksess!

3 years 1 month ago

"Venninnekveld med god mat"

I går kveld hadde jeg med Mills lag selv produkter til venninnekveld. Som tilbehør til grillmat med kjøtt og fisk lagde vi potetsalat, tatziki og aioli etter oppskriften på boksen, vi hadde bare i litt ekstra poteter i potetsalaten. Alle er vi enige om at dette er supre produkter som gjør det lettvindt å lage sauser og dipper som tilbehør og de smaker godt.

3 years 1 month ago

"Aioli"

Lagde aioli idag som tilbehør til blåskjell og reker, syns denne var veldig god, og den ble veldig godt mottat og folk ville ha oppskriften.

3 years 1 month ago

"Mills"

Vi har hatt mange gjester og grilling de sist dagene. Jeg har både laget aioli og potetsalat, og alle har vært veldig fornøyde og tror det er hjemmelaget. Jeg vil uten tvil kjøpe dem i butikken.

3 years 1 month ago

"Laget potetsalat"

Tid for bursdag og grillfest. Synes det var en gylden anledning til å vise frem Lag Din Egen. Så jeg mikset sammen en potetsalat ved hjelp av Lag Din Egen(majones og yoghurt), laget salaten mens gjestene så på slik at jeg kunne få buzzet litt skikkelig. Salaten ble kjempegod og alle synes denne nye boksen var en god ide, jeg viste også de andre produktene og tipset om at tzatzikien også var laget ved hjelp av Lag Din Egen. Tror nok det ble noen nye kunder på denne kvelden.

3 years 1 month ago

"Aioli"

Laget Aioli sammen med svenske kjøttboller. God smak som også 3 åringen var fornøyd med. Brukte den også på skive sammen med reker dagen etter med godt resultat.

3 years 1 month ago

"Tzatziki."

Lagde Tzatziki sammen med hjemmelaget Moussaka . Grei smak, men likevel ikke det samme som hjemmelaget Tzatziki laget med ekte gresk yoghurt slik vi normalt gjør.

3 years 1 month ago

"tapasaften"

På tapabordet var det godt egnet med potetsalat, aioli og tzatsiki. Veldig gode tilbakemeldinger på att sammen ;-)

3 years 1 month ago

"Lag din egen Tzatziki"

Jeg tok med en boks Lag din egen Tzatziki på grillfest hos svigerinnen min i sommer. Hun hadde ikke hvitløk, men vi brukte hvitløkspepper i stedet for vanlig pepper, og da ble det en mild og god tzatziki som falt i smak hos den yngre garde. De mer hardbarkede i gjengen ønsket mer hvitløkssmak, men alle likte den.

3 years 1 month ago

"Mills lag-din-egen! :))"

Suveren kampanje! Veldig morsomt å kunne lage sitt eget tilbehør for en mindre erfaren kokk og å kunne tilsette litt etter egen fantasi også. Buzzet kun til min gode venninne denne gangen, da hun elsker slike produkter. Prøvde meg kun etter oppskriften på boksene denne gangen, men synes resultatet ble supert alikevel. Er ingen stor fan av tzatziki'en da jeg synes denne var litt smakløs, selv med litt ekstra hvitløk og agurk. Potetsalaten smakte mye bedre med litt friske urter som jeg fikk servert hos min venninne jeg buzzet til i helgen enn uten, så neste gang jeg lager denne blir det definitift på hennes måte. Aioli var noe nytt for meg. Dette har jeg aldri smakt før. Synes det var en veldig majonesaktig tykk konsistens på den, men den fungerte utmerket som dip til Big One sideorders :) hehe..

3 years 1 month ago

"Potetsalat"

Potetsalatoppskriften fungerte veldig bra. Favoritten av de jeg testet

3 years 1 month ago

"For mye stress"

Presenterte konseptet til noen venner og de syntes det ble for mye stress og at markedsføringen føltes litt feil. "Det er jo bare majones" var en av kommentarene

3 years 1 month ago

"Mills lag din egen"

Fortalte om alle tre produktene til ett par venner og mulighetene de gir. De ble nysgjerrige og ville selv prøve.

3 years 1 month ago

"Mills lag din egen"

Lagde potetsalat til ett vennepar og fortalte om produktene

3 years 1 month ago

"Innlegg på blogg"

Jeg har skrevet et innlegg på bloggen min om kampanjen, og oppfordret folk til å fortelle om sine opplevelser med produktene i kommentarfeltet.

3 years 1 month ago

"Godt på skiven!"

Aioli er knall godt på skiven. Passer til all slags kjøtt og salat! Smører det på skiven som smør, og vips har du hvitløksbrød :)

3 years 1 month ago

"Aioli"

Aiolien var helt grei, men det finnes minst like gode produkter som er helt ferdig til servering. Om man vil lage selv så lager man det fra grunnen av. Ønsker man ikke å lage selv så kjøper man ferdig. Alternativet midt i mellom behøver i alle fall ikke jeg.

3 years 1 month ago

"MMMMMM"

Liker dette, lett enkelt og smaker supert

3 years 1 month ago