Nestlé FITNESS

 

Nestlé

Flash Reports

"juhannusbrunssi"

Tarjoilin fitness-muroja juhannusbrunssilla. Painonhallinnasta kiinnostuneet sukulaiseni eivät olleet kiinnostuneita, mutta maistoivat kyllä tuotetta. He kaipaisivat kokonaan täysjyvästä valmistettua ja mielellään myös luomua tuotetta. Heitä vaivasi tuotteen pitkä ainesosalista. Nuoret söivät brunssilla mysliä murojen tapaan ja maistui hyvin.

3 years 2 months ago

"Buzzausta blogissa"

Buzzauksesta lyhyesti sanoin ja kuvin :)

3 years 2 months ago

"Kissakin kiinnostui kampanjasta :)"

Utelias kissani kiinnostui tarkistamaan Buzzaus pakettini sisällön heti kun toin sen kotiin postista :)

3 years 2 months ago

"nestle Fitness"

Sista buzzningen hölls på midsommarafton i sol och värme:9

3 years 2 months ago

"nestle fitness"

dukade fram olika sorter av nestle fitness på midsommardagen till morgonmål när jag hade släkten på besök. Vi åt det med fil yoghurt och mjölk. Uppskattades av både stora och små

3 years 2 months ago

"työbuzzausta.."

Päiväkodin kahvihuoneeseen vein paketin mysliä lapun kera. Kahvitunnilla kerroin lisää ja halukkaat saivat maistella. Muutama ainakin sanoi menevänsä kaupan kautta kotiin..

3 years 2 months ago

"Zumba ystäville."

Juhannuksen alkajaisiksi torstaina kävimme aamulla Zumbaamassa. Siinä sitten jätin vielä yhden paketin ohjaajalle ja yhden yhdelle Zumba ystävälleni. Salamaraportointi vain jäi myöhäiseksi kun Juhannuskiireet painoivat päälle. Kerroin Zumbahullukolleekoilleni miten loistavan aamun aloituksen saa myslillä ja zumballa. Ihanaa ja taas jaksaa koko päivän.

3 years 2 months ago

"Juhannus"

Juhannus buzzailtu myslejä sukulaisissa, vastaanotto hyvä :)

3 years 2 months ago

"Kakkua Isoäidille!"

Tein mansikkarahkakakkua Isoäidin toivomuksesta! Valmistusvaiheessa huomasin että kakkuni keksipohjaan ostamani keksit olivat menneet parempiin suihin...Nestlen Paratiisi hedelmät mysli-paketti pelasti tilanteen. Tein hätäratkaisuna kakkuuni Paratiisi hedelmämyslistä pohjan. Ja siitä tuli erittäin hyvä, kannattaa kokeilla!

3 years 2 months ago

"Kesäkakkuun Pähkinäpyörrettä"

3 years 2 months ago

"Ystävän kommentti"

Ystävänä piti Paratiisin hedelmien mausta. Oli antanut lapsille, jotka olivat mieluummin syöneet niitä kuin vakkari aamiaismurojaan.

3 years 2 months ago

"Suklaataivas"

Paras maku. Pitää suklaanhimon pois pitkän aikaa.

3 years 2 months ago

"Juhannuksena"

Siskoilleni buzzasin murot juhannyksena mökillä. Kuvankin otin juhannuskoivun vieressä, mutta nyt ei saa kuvaa ulos kamerasta.

3 years 2 months ago

"kaikilla jotain"

täusjyvä on hyvä juttu. Muroissa pitää olla muutakin kuin sokeria ja höttövehnää. Tämä oli naapurin kommentti editellessäni ja mistatellessani muroja. On parempi omatunto tarjota jotain täysjyväistä kiireisinä hetkinä. Kokeilevat varmasti kotonakin. Perheessa kolme harrstavaaa lasta ja vanhemmat.

3 years 2 months ago

"Yhteinen mielipide"

Olemme joukolla testanneet jokaista kolmea makua ja yllätyin suuresti siitä miten jokainen oli niin voimakkaasti samaa mieltä siitä että Suklaataivas oli huonoin vaihtoehto ja yleisin sana makua määriteltäessä oli että se on pahaa. Minusta makua voisi sanoa jopa tunkkaiseksi mikä ei mielestäni jotenkin sovi yhteen sen kanssa millaiseksi Fitness tuotteet miellän. Hedelmät, marjat ja pähkinätkin parempi vaihtoehto.

3 years 2 months ago

"Salamaraportti juhannusviikko"

Juhannus viikolla tuli yllättäviä Buzzauspäiviä pieni muotoisia, monen ikäisiä, jopa lapsille jotka käyttävät päivittäin jotain muroja. Jopa sain lapsiltakin suklaataivaasta kiitettävää. Kaikki maistelivat kaikea vaikka pähkinä ei ollut lasten mieleen kun ei ole niin makeaa jotkut toivoivat että suklaata olisi enemmän. Kuvia en saanut otettua kun kaikki tapahtui ex temporee, itsellekin yllätyksenä eikä kamera sattunut mukaan.

3 years 2 months ago

"Nestle kampanja"

Iloinen olin kun paketti tuli.Jaoin tyttärilleni heti paketit.Töihin vein myös ja jogurttipurkinkin ja aamukahvin aikaan testasimme.Tykkäsivät kyllä ja oli tuttu tuote muutamalle,muutamalle ei.Ja ystäviä oli yökylässä.Aamupalaksi tarjoilin heille ja kerroin buzzauksesta.Anoppikin sai oman maistiaispakettinsa ,mutta toivottavasti joku auttaa tietsikalla raportoimaan .Lapun annoin paketin mukana-

3 years 2 months ago

"Mysli uudelle tasolle"

Terveellisen sisällön lisäksi pakkauksia voi sisällön loputtua käyttää myös mukavaan puuhasteluun, EGOLOGISTA! Kun pakkaukset ovat käytetty/leikitty loppuun, voi ne viedä kierrätykseen tai käyttää saunan pesässä sytykkeenä. Meiltä ei myslit lopu, aina pieni varasto pitää löytyä kaapista. :)

3 years 2 months ago

"fitness mysli"

alla paket ja delat ut mottagna med stor tacksamhet. tyvärr har inte alla loggat in med koden ja gett dem, men i alla fall 2st. va de måtro för mycke begärt....?

3 years 2 months ago

"aamupala"

lapsetkin rakastaa nestle fitness paratiisin hedelmä mysliä.

3 years 2 months ago

"Työyhteisössä testausta"

Otin loppu myslit mukaani töihin ja päätin buzzata siellä, asiakas kunta koostuu kehitysvammaisista, joten hieman erilainen buzzausympäristö. Ruokahankinnat tekee keittäjä, mutta perinteisten suklaamurojen tilalle halusin viedä jotain muuta. No niinkuin arvata saattaa osa kyseli missä on suklaa.. Kunnes otin suklaisen myslin esille ja toinen kysyi lisää marjoja. Mutta kaikenkaikkiaan niistä pidettiin ja jopa heti käytiin keittäjälle kertomassa miten nyt on löytynyt tuo tervellinen ja hyvä aamiainen ja pyydettiin tilaamaan :) rehellinen ja aito mielipide tuli sieltä.

3 years 2 months ago

"Buzzaus"

Meillä oli kavereiden keksen tapaaminen, porukassa oli 4 mukana. Kerroin tuotteesta ja siitä mitä on olla buzzadorina. Heitä kiinnosti buzzadorius... Toivon mukaan saan heidät houkuteltua mukaan. Myslien maku oli taas puheenaiheena.

3 years 2 months ago

"Kummitytön kommentteja"

Kummityttö 10-v kylässä ollessan maisteli kanssani kaikkia makuja ja ihastui vahvasti suklaiseen. Se toimi niin aamupalana kuin makean hyvän nälkäänkin ihan sellaisenaa kuivana naposteltavaksi. Muut maut eivät olleet tytön mieleen.

3 years 2 months ago

"Utdelning av müslipaket"

Jag har delat ut provpaketen till min dotter, min kusin och till mina väninnor med familj. Samtliga blev blev glad och mucket nöjda med produkterna. Produktlapparna uppskattades inte lika mycket!

3 years 2 months ago

"Nestle fitness myslit"

3 years 2 months ago

"Det är bara Nestle Fitness som behövs för en lyckad frukost!"

Bordet kan vara hur avskalat som helst för en man, så länge det finns Nestle Fitness Mysli att tillgå, bryr han sig föra om dekoren!

3 years 2 months ago

"Nestlé FITNESS maistelua"

Pidimme mysli maistajaiset. Suosikiksi nousi pähkinäpyörre maustamattomalla jugurtilla ja ripauksella hedelmäsokeria, paratiisin hedelmät oli lapsien suosikki, varsinkin mansikkajugurtilla, ja suklaataivas herätti lähinnä sääliviä naurahduksia. Mukasuklainen "herkku" ei vain maistunut hyvälle. Aikuiset osallistujat saivat lisäksi kotiin vietäväksi paketit paratiisin hedelmää.

3 years 2 months ago

"Nestlé Fitness"

Buzzat väninna.

3 years 2 months ago

"Nestle Fitness -myslit"

Miellyttävää buzzattavaa ollut! Aikuiset testaajat ovat tykänneet, samoin lapset. Oma poikanikin halusi aina aamupalaksi "lystiä". Naapurin rouvan poika huikkasi äidille kauppaan mennessä, että tuothan sitä mysliä:) Miehetkin ovat kuulemma tykänneet. Hyvää paljaltaan, maidon ja jogurtin kanssa. Kaikki löytäneet mieluisan tavan nauttia.

3 years 2 months ago

"Nestlé Fitness Paratiisin hedelmät"

Isovanhemmat ihastuivat tähän ja aikovat ostaa tätä jatkossa.

3 years 2 months ago

"Nestlé Fitness täysjyvä mysli"

Maistelijoiden kiinnostus mysliin oli selkeää.Ja sydänmerkki lisäsi innostusta.

3 years 2 months ago

"Start av midsommarfirandet"

Ordnade igår grillkväll för både min och sambons syskon och föräldrar. Totalt var vi 20 personer. Kvällen började med att kvinnorna samlades i köket och hjälpte till med förberedelserna. Flera är redan med i buzzador så det blev en kort introduktion och många positiva kommentarer. Infon om myslin togs mycket positivt emot. Erbjöd smakprov på alla tre sorterna och delade ut två paket. Den ena paketet fick en tjej som redan är en van buzzare och som jag vet kommer att berätta vidare av bara farten. Hon blev dessutom helt lycklig över att finna en sort till som INTE innehåller russin. De som har barn fastnade för choklad myslin, kan vara ett sätt att få barnen att äta mer frukost.

3 years 2 months ago

"Nestle Fitness mysli"

Annoin parille kaverilleni maistiaisiksi Nestle Fitness Paratiisin hedelmät mysliä ja kysyin muutaman päivän päästä heidän kommenttejaan. Molemmat pitivät myslistä paljon. Mysli oli ihana raikasta, rapeaa ja kevyttä eli terveellinen vaihtoehto aamu-, väli- tai iltapalaksi. Toinen kokeili mysliä maidon kanssa ja toinen viiliin sekoitettuna. Nestle Fitness mysli sai pisteitä verrattuna muihin mysleihin siitä, että se ei ollut liian makeaa. Molemmat aikovat ostaa kyseistä mysliä kaupasta ja kokeilla myös sarjan muita makuja :)

3 years 2 months ago

"Kaikki näytteet jaettu"

Nyt on kaikki näytteet ja laput jaettu. Toivottavasti kaikki käyvät täyttämässä tiedot. Maistiasia on järjestetty kotona ja kylässä ja yleensä kaikki ovat tykänneet. Yksi pikkuinen maistelija olisi ensin syönyt pelkät suklaapalaset, mutta suostuttuaan maistamaan lusikallisen söi koko kulhon tyhjäksi - ei pelkiä herkkuja. Hyvvää - kuului kommentti.

3 years 2 months ago

"Viimeistä viedään"

Kaapissa oli vielä viimeinen avaamaton "Paratiisin hedelmät" -myslipaketti, kun ystäväni tuli käymään. Annoin hänelle sen mukaan, hän kertoikin pitävänsä vastaavanlaisista mysleistä eniten, joten varmasti tulee syötyä. Kiire oli, eli ei ehtinyt vielä meillä maistelemaan. Annoin mukaan myös "Buzzaus-kortin", saa nähdä muistaako rekisteröidä. :) Kotona on vielä yksi vasta avattu "Paratiisin hedelmät". Hyvin ovat tehneet täälläkin muutoin kauppansa, mutta "Pähkinäpyörre" -pakkauksen pohjalle on jäänyt jämät pyörimään...Mieluisin oli suklaata sisältänyt tuote, se loppui ensimmäisenä kolmesta yhtäaikaa avatusta paketista.

3 years 2 months ago

"Tuotteitten kokeiluja"

meillä lasten suosikiksi nousu mysleistä suklaataivas, itse tykkään kaikista ja nautin niitä maustamattoman jogurtin kera. Myös osa ystävistäni joille jaoin näytteitä , lasten suosikiksi tais nousta suklaataivas :)

3 years 2 months ago

"nam"

lähetin juuri loppuraportin. Tuote oli mitä mainioin!!! Olen alkanut syödä mysliä töissä eväinä. Todella hyviä!! Liian pienet paketit. Työkaverini ovat syöneet mysliä myös innoittamanani. KIITOS!!

3 years 2 months ago

"Lastenvahdille mysliä"

Vanhempi tyttäremme oli mieheni veljen perheellä yöhoidossa ja vein sinne kiitokseksi paketin mysliä. Lankomies onkin kuulemma oikein myslin suurkuluttaja ja pyyteli heti itselleen näytepakettia, kun kuuli minun päässeen tähän kampanjaan.

3 years 2 months ago

"Mammat ja muksut tykkäsivät"

8 lähialueen tuttua äitiä testasivat Paratiisin hedelmät -mysliä muksujen kanssa. Kiinnostuneita oli toki muitakin, mutta tällä porukalla testattiin loppuerä myslistä. Jaoin tuotteet ja annoin perheiden kaikessa rauhassa testata mysliä ja kyselin myslikuulumisia tutussa lähipuistossa hiekkalaatikolla ja facebookissa mammojen keskustelupalstalla. Pääosin myslistä pidettiin, myös useimmat lapset (noin 2-5-vuotiaat) pitivät tuotteesta. Mysli maistui välipalaksi maidon tai jogurtin kanssa. Hyvää oli! :)

3 years 2 months ago

"hei =)"

Nestle Fitness täysjyvä myslit on ollut todella positiivinen yllättäjä! =) eritoten suklaataivas on vienyt kielen mennessään.. maistiaisista ja näytepakkauksista saatu palaute on myöskin ollut erinomaista..kokeilut jatkuvat =)

3 years 2 months ago