Oral-B TriZone 500

 

Oral-B

Flash Reports

"paketet"

paketet är uthämtat, tandborsten uppackad och den ser väldigt bra ut!

2 years 12 months ago

"Skinande rent!"

Har provat min tandborste både hemma och nu på resande fot. Kan tyvärr inte ladda upp någon bild i nuläget, så detta får bli en rapport utan bild. Ett blogginlägg blev det dock... Den fungerar fantastiskt bra och har hållt laddningen bra under semestern då laddaren lämnades hemma. Har fått kommentarer om att mina tänder är mycket vitare och blänker lite extra. Fick en fråga om jag hade varit på tandblekning eller liknande. Tänderna känns mycket renare och mina problem med tandköttsinflammationer är ett minne blott verkar det som. Många tummar upp till Oral-B TriZone 500!!

3 years 3 weeks ago

"Buzzning"

Pyamasparty med prövning av de nya sortens borstar och tandborsten. Uppskattat!

3 years 3 weeks ago

Frun borstar på vår stora tjej som älskar den!!

3 years 3 weeks ago

"ORAL B"

Frun tog med tandborsten till sin pappa som är mycket noga med sina tänder. Svärfar var jätte nöjd och skulle dagen efter själv införskaffa en EGEN eltandborste....självklart en ORAL B!!

3 years 3 weeks ago

"Oral B"

Hade mamma på besök och passade på att "buzza" henne. Morsan är van vid handtandborste så hon tyckte det kittlade jätte mycket i näsan, Bad henne ta hem tandborsten och prova någon dag där hemma. När vi pratades vid någon dag efter så var hon jätte nöjd, trckte att hon hade jätte rena och blanka tänder.

3 years 3 weeks ago

Stortjejen längtar till tandborstningen varje dag för hon tycker det "burrar" så härligt i näsan!! Hon e helt såld på "min" tandborste.

3 years 3 weeks ago

Nu är tandborstarna utdelade och provade. Det allmänna omdömet är att det är en bra tandborste även om den känns lite stor för de som använt eltandborstar tidigare. För desom provade eltandborste för första gången kändes det mer som en traditionell tandborste. Alla har dock tyckt att tänderna kändes väldigt rena efter användning.

3 years 3 weeks ago

"Oral B"

Vilken fantastisk produkt!! Har provat många billiga eltandborstar men vilken skillnad! Kommer aldrig att använda något annat än min Oral B

3 years 3 weeks ago

"På jobbet"

Jag jobbar på hemtjänsten i Uppsala och satt en kväll och pratade lite om tänder. Då tänkte jag på min nya eltandborste och frågade om hon hade provat någon sån. Det hade hon inte och hon trodde inte att det skulle gå heller eftersom hon har löständer. Jag berättade lite om buzzador och mitt uppdrag. Kanske det skulle vara något att ta fram speciella borstar för t.ex. löständer?

3 years 3 weeks ago

"Jocke"

Jocke har fått testa nya oralb 500 och var väldigt imponerad, han använder vanlig "analog" tandborste idag men ska absolut byta då han märkte hur rena tänderna kändes.

3 years 3 weeks ago

"Trizone 500"

Har låtit min sambo använda min nya oral-B och han gillar den jättemycket. Är effektiv och lätt att använda, vilket passar han som tycker det är drygt att borsta tänderna.

3 years 3 weeks ago

"Leo"

Leo har lösgom men det är ju också tänder som skall borstas. Resultatet blev bra!

3 years 3 weeks ago

"Eva"

Eva blev riktigt förtjust i tandborsten. Lätt att hålla och rolig att borsta med.

3 years 3 weeks ago

"Släktsemester"

Igår kom jag hem från en veckas semester med närmaste släkten. Jag tog med mig hela tandbortkitet och hade en genomgång med alla en kväll. Sedan fick de prova på tandborstningen och varje familj fick ett eget tandborsthuvud. Åsikterna var lite olika. De flesta var positiva medans syrran som aldrig haft en eltandborste tyckte att själva tandborshuvudet var för stort.

3 years 3 weeks ago

"spegel spegel..."

Dottern tyckte jag såg lite halvgalen ut en morgon vid tandborstningen, då fotade vi... Hon ville också ha en sån.

3 years 3 weeks ago

"spegel spegel..."

Dottern tyckte jag såg lite halvgalen ut en morgon vid tandborstningen ...då tog jag kort...

3 years 3 weeks ago

"Oral-B TriZone 500"

Buzzat på jobbet (Räddningstjänsten syd) Och det var 8st vid tillfället och de va positiva!

3 years 3 weeks ago

"Oral-B TriZone 500"

Buzzat för en vän på en middag och han tyckte den va super!

3 years 3 weeks ago

"Oral-B TriZone 500"

Buzzat för en vän på en middag och hon tyckte den va underbar!

3 years 3 weeks ago

"Oral-B TriZone 500"

Buzzat för svärfar och han blev positivt överraskad.

3 years 3 weeks ago

"Oral-B TriZone 500"

Buzzat för min sambo och hon tyckte den var super!

3 years 3 weeks ago

"Provning av tandborsta vid kafferep"

Vi var fem personer som träffades. Jag passade på att visa och berätta att jag testade den nya Oral-B TriZone. Inga av mina gäster hade provat el-tandborsta förut. De fick testa och två skulle fundera på att köpa en. Min mening om Oral-B TriZone 50, är att det är en perfekt ny-utveckling jämfört med de äldre. Denna tar bättre mellan tänderna och mer vid tandköttet. Jag kan verkligen rekommendera den om man ska köpa en el-tandborste. Har varit på årlig tandläkarbesök under testningen, det blev också ett godkännande därifrån. Tandläkaren tyckte att det tydligt syntes att jag använda tandtråd och tandstickor mycket mer än förut. Berättade då för tandläkaren att det var Oral-B TriZone's förtjänst då jag inte blivit bättre.

3 years 3 weeks ago

"Borsthuvud"

Passade på att berätta om Oral B TriZone 500 och dess fördelar till några kompisar som var på besök. De använder idag redan Oral B så de passade perfekt att dela ut några borsthuvud.

3 years 3 weeks ago

"Sista blixtrapporten"

En sak angående produkten var att borsthuvuderna gjorde att tandkrämen "skvätte" till skillnad från de runda borsthuvuderna som finns på andra eltandborstar.

3 years 3 weeks ago

"Bästa borsthuvudet"

Alla som testat gillade borsthuvudet, även jag. Så det blir nog en hel del som kommer att köpa denna..

3 years 3 weeks ago

"Tjejträff"

Tjejträff med 12 glada brudar resulterade i ett roligt buzzningstillfälle. 8/12 hade redan en eltandborste men dom som inte hade fick prova och blev överförtjusta och skulle absolut köpa en. Någon tyckte att det vibrerade för mycket men blev övertalad om att det vänjer man sig vid. Det blev en hel det prat kring fördelarna med en eltandborste och även dom som redan hade en tyckte att denna såg/kändes bättre ut och blev intresserad av en uppgradering.

3 years 3 weeks ago

"semester"

Glömde min oral b tandborste på semestern. Det var hemskt att känna hur orent de blev av vanlig tandborste (trots att man hyper borstade flera ggr). Tacka vet ja oral b! Prio ett när vi kom hem var att äntligen få rena tänder på 2 minuter :)

3 years 3 weeks ago

"När tandborstar tar semester..."

Hemkomna igen efter en underbar semester. Tandborstarna var naturligtvis med och då vi hade gemensamt badrum blev det så att de blev betittade av många besökare. De flesta hade inte sett borsthuvudet tidigare och jag fick berätta för många hur och var jag fått tag i dem. De flesta hade inte hört talas om vad det innebar att vara buzzador...och efter att jag berättat hade flera blivit mycket positiva. Intresset var mycket stort runt tandborsten och om jag haft flera borsthuvuden att testa hade det blivit många som velat prova. En del hade testat de runda huvudena och var nu mycket benägna att testa något som liknade "vanliga" tandbostar. Nu är semstern över och borsten är tillbaka i badrummet, men intresset för den nya tekniken lever kvar länge än.

3 years 3 weeks ago

"För hela familjen"

Oral B TriZone passar oss alla i familjen! Även för de lite yngre som fortfarande har nya tänder på gång.

3 years 3 weeks ago

"Buzzning på camping..."

fungerade alldeles utmärkt. Upplever dock att laddningen inte håller lika väl som med min mycket gamla Oral-B och laddaren fick användas mer flitigt. Mitt och de som jag buzzades intryck är att Oral-B 500 känns mycket mer effektiv och man känner sig nästan som efter ett tandläkarbesök i munnen efter borstning dvs ren & fräsch!

3 years 3 weeks ago

"Oral-B Trizone"

Jaja så kan det va....vid detta buzzningstillfälle blev nya borsten väldigt uppskattad och klassad som bättre än den vanliga. Dock tyckte 8-åringen att borsten är för stor så den överlämnades till hennes farfar som med glädje tog emot den.

3 years 3 weeks ago

"Oral B Trizone"

Efter en go'fika ute blev nya tandborsten väldigt uppskattad, dock inte av den yngre generationen som tycker att borsthuvudet är alldeles för stort!

3 years 3 weeks ago

"Stäng munnen!"

Det som är så bra med denna borsten är ju så klart att den rör sig snabbt och smidigt i munnen. Men skulle man för en sekund glömma detta och ta ut borsten ur munnen utan att stänga först, ja då är man prickig. Men jag älskar det!

3 years 3 weeks ago

"oralb"

Har nu buzzat alla borsthuvud.. Inte lätt att hitta någon som har eltandborste.. Första observationen ang borsthuvudet är att det är lite för stort, känns lite obekvämt i munnen. samtidigt som man märker att munnen känns ren efter användandet...

3 years 3 weeks ago

har Buzzat för mina vänner. Nu är många på semester men ska forsätta efter jag börjat arbeta.

3 years 3 weeks ago

"Övrig buzzning"

Har berättat om min nya tandborste för vänner i arbetskamrater vid flera tillfällen, även om inte själva tandborsten varit med. Det är lätt att prata om något man är så nöjd med!!!

3 years 3 weeks ago

"Buzza för familjen"

Tyckte det kändes lite ofräscht att låta andra använda samma tandborste, det blir ju lödder ner på handtaget också... kändes bättre med familjen. Bestämde mig för att passa på när vi hade våra syskon med familjer hemma. Min bror, svägerska o sambons systerdotter provade o var nöjda allihop. Systerdottern (6år) tyckte att det surrade lite för mycket bara...

3 years 3 weeks ago

"Övertyga sambon..."

Försökte få min sambo att prova, han var dock lite skeptisk... Men efter att jag talat om hur bra den var testade han iaf. Och nu använder han inte sin gamla vanliga tandborste längre:) Han blev helt såld!!

3 years 3 weeks ago

"Testa själv"

Testade min nya tandborste samma dag jag fick den. Har tidigare haft en oral-b, men slutade använda den för flera år sen. Efter att ha testat bara 1 gång kändes tänderna otroligt rena. Till o med visdomständerna som annars aldrig känns riktigt rena. Fantastiskt bra! Rapporterar i efterhand pga internetkrångel!!!

3 years 3 weeks ago