Oral-B TriZone 5000 DK

 

Oral-B

Flash Reports

"Blog indlæg"

2 years 12 months ago

"SUPER tandbørste ;)"

Vi er begge (min kæreste og jeg) helt enige om, at det simpelthen er en super god tandbørste. Det er SÅ dejligt, at alle tænderne bliver helt rene hver gang og det er selv de aller bagerste, som kan være vanskelige at få helt rene. Når man er færdig med at børste tænder og kører tungen rundt i munden, så er alle ens tænder dejligt glatte!! ;) Jeg har buzzet for min mor og far og de har begge prøvet tandbørsten og de var begge så vilde med den, at de med det samme besluttede at sådan en ville de købe. De har aldrig prøvet en el-tandbørste før. Min far synes, at det var rigtig dejligt, at hovederne var som på en almindelig tandbørste. Jeg har også buzzet for rigtig mange af mine venner, mine kolleger og min mødregruppe, men det har været lidt ærgeligt, at man kun har haft 2 hoveder til at buzze med, for der var faktisk rigtig mange som gerne ville prøve den. Der er desværre et minus ved den og det er, at den er meget langsom om at lade op. Hvis man f.eks. er en hel familie som bruger den, så skal den lade tit og den tager en hel dag om at lade op. Men ser man bort fra det, så er det en virkelig super god tandbørste ;)

3 years 6 hours ago

"Mig og min yndlings-tandbørste ;)"

Er sååå glad for den;) Mine tænder føles altid HELT rene, selv de aller bagerste, som jo kan være noget vanskelige at få helt rene;)

3 years 7 hours ago

"Rene tænder"

Nøj, hvor det går. Det er en fed fornemmelse at børste tænder med oral-b's nye tandbørste. Af en eller anden grund er det vildt motiverende, og jeg børster mine tænder i meget længere tid end med en almindelig tandbørste. Ofte er de to minutter slet ikke nok :)

3 years 14 hours ago

"God tandbørste"

Jeg har nu brugt tandbørsten i et godt stykke tid og jeg er fuldt ud tilfreds med produktet

3 years 1 day ago

"skuffet"

Betydeligt meget skuffet.

3 years 1 day ago

"Kærestes mening"

Har kun alm tandbørste.... Giver meget renere fornemmelse og overvejer at købe elektrisk tandbørste

3 years 2 days ago

"Søsters mening"

Har en alm oral B og synes tænderne virker så meget renere at hun vil bruge det nye børstehoved til hendes alm oral b

3 years 2 days ago

"God tandbørste - lang opladningstid"

Indtil videre er vi i hustanden + familien som har prøvet den vilde med selve tandbørsten. Dog synes jeg den skal oplade tit og længe.

3 years 2 days ago

"Min bedste tandbørste nogensinde"

Jeg er utrolig glad for min nye Oral B tandbørste. Den er simpelhen så effektiv, og så har den flere indstillinger: alm., grundig og polering. De er nemme at bruge - bare et enkelt klik og så er man igang. Den lille timer er også en virkelig god hjælp.

3 years 6 days ago

Jeg har skrevet det en gang før, men jeg føler en trang til at skrive det igen. Føler mig så røvrendt i forhold til denne kmpagne! Fik aldrig min pakke!! Tndbørsten skulle være en gave til mand og resten ville jeg buzze med. Min mand er så skuffet, især da han så hvilken tandbørste han gik glip af!

3 years 1 week ago

"Status so far"

Nu har vi benyttet vores nye tandbørste i nogen tid, og må sige at vi er virkelig glade for den :) jeg har buzzet med flere faniliemedlemmer og venner om den, og har da helt sikkert skabt noget interesse omkring tandbørsten. Selv bruger jeg den flere gange om dagen, og så mellemrumsbørsten sådan cirka hver 2-3 dage. Vores lille baby-pige har fået et af de mindre oral-B børstehoveder, og nu elsker hun at få børstet sine tænder, hvor det før var en kamp hver aften og morgen :)

3 years 1 week ago

"God at børste med"

Jeg har desværre ikke modtaget hele indholdet i min pakke og der er et værre bøvl for at få lov til at få de manglende børstehoveder. Det gør at jeg ikke rigtig kan buzze andre med den, men kun komme med mine egne erfaringer. Her vil jeg til gengæld sige at den er rigtig fin! Den er god og nem at børste tænder med, jeg føler at tænderne bliver hurtigt rene på en god måde. Det samme med min søns tænder. Han synes det er mega sjovt med den timer der fortæller ham hvor længe han skal børste. Så umiddelbart en rigtig god oplevelse, men jeg er meget skuffet over, at der skal være SÅ meget bøvl for at få de manglende børstehoveder. Glæden ved at være med i kampagnen er desværre meget lille på nuværende tidspunkt.

3 years 1 week ago

"Oral B Trizone 5000"

Min erfaring med brugen af den nye tandbørste er yderst positiv. jeg fremfører bl.a: Det flotte design - Den ligger godt i hånden - Den giver en effektiv tandrensning. Et virkelig fremskridt i forhold til min gamle El-tanndbørste.

3 years 1 week ago

"oral b"

Er blevet så glad for min nye tandbørste, så det er svært ikke at anbefale den til andre, de første to har været ude og købe en oral b. og flere er på vej, jeg har brugt vore ture i cykel klubben til at buzze :-)

3 years 2 weeks ago

"så utiæfreds!! "

Jeg fik aldrig min pakke!! Og i følge supporten får jeg den heller ikke, da udbringnings firmaet hat mistet den!!!!

3 years 2 weeks ago

"Det går stadigt over alt forventning"

Som sagt, er vi stadigt meget tilfredse med den nye tandbørste, troede ikke forskellen ville være så stor, men tænderne føles meget mere rene end før. I dag har jeg snakket med et par kollegaer om den.

3 years 2 weeks ago

"Egen test"

Jeg har brugt oral b tandbørsten i en uges tid nu, og jeg synes rigtig godt om den. Den får mig helt sikkert til at børste mine tænder grundigere end en alm. tandbørste, og også bedre end når jeg tidligere har brugt en elektrisk tandbørste. Når jeg fortæller om tandbørsten til andre, tager de rigtig godt i mod Info, og synes at det lyder spændende. men det er helt tydeligt, at prisen afskrækker.

3 years 2 weeks ago

""Den lille hjælper""

Det er bare rigtig dejligt at kunne følge med i, hvor langt man er på "Den lille hjælper". Det gør, at alle tænder får lige lang tid, og det er et stykke ekstra udstyr, som vi slet ikke vidste, at vi ville blive så glad for at bruge. Og så smiler den også altid til mig og min familie :o)

3 years 3 weeks ago

","

3 years 3 weeks ago

"Skinnende rene tænder!"

Jeg er imponeret! Endelig hjemme fra ferie, tandbørsten er opladet, og jeg har nu brugt den to gange, og: I AM IN LOOOOVE! Hold da ellers lige op, hvor mine tænder føles meget mere glatte og rene end, når jeg bruger min gamle el-tandbørste.

3 years 3 weeks ago

"Så er vi igang ;)"

Min kæreste og jeg er i fuld gang med at bruge trizone 5000. Før vi fik den brugte vi fantisk en anden el-tandbørste fra Oral B, som vi også er virkelig glade for. Den har runde hoveder, så der er en stor forskel og så kan trizone 5000 en del mere ;) Det er rigtig dejligt, at den viser, hvis man børste for hårdt samt at den lige som laver et lille stop når man skal skifte side. I starten synes jeg ikke, at mine tænder blev helt rene med trizone 5000, men synes det bliver bedre og bedre med tiden - det er nok lige med at lære at bruge den rigtigt. Vi synes begge, at børsterne er lidt bløde - men det er måske også en tilvænnigssag. I morgen skal jeg buzze for min mor og far, som helt sikkert godt kunne bruge en el-tandbørste, så derfor synes jeg, at de er oplagte at buzze for. En lidt negativ ting er, at den er virkelig langsom om at lade op. Men indtil videre er vi meget positivt overraskede - den kan en masse ;) Synes det er rigtig smart, at displayet er ved siden af, for på den vi har i forvejen sidder det på selve skaftet og det er ikke så praktisk, for så synes jeg ikke, at man får det brugt. Skal nok få taget nogle billeder ;)

3 years 3 weeks ago

"oral b"

Hvorfor har jeg ikke købt sådan en noget før ? man kan da ikke leve uden. Det er som at få renset tænder hos tandlagen, de bliver helt glatte

3 years 3 weeks ago

"Venindeaften"

Jeg havde 3 veninder på besøg i går aftes, og da den første havde været ude på toilettet, bemærkede hun den nye tandbørste, og så faldt snakken helt naturligt på den. De var meget begejstrede og den ene ville hjem og skrive det på ønskelisten til jul.

3 years 3 weeks ago

"Glad for tandbørsten. TZ5000"

Har nu børstet med den en lille uges tid og er overvejende glad, men synes måske tilbuddet var knap så godt som det lød til at starte med, normalpris 1999 kr, men de sælger den til ca 1200 kr. Jeg ved godt 799 stadig er billigere, men alligevel.

3 years 3 weeks ago

"Så er tandbørsten prøvet"

Nu har hele familien fået lov til at afprøve den nye tandbørste og vi er meget positivt overraskede over at tænderne føles så rene bagefter.

3 years 3 weeks ago

"Jubiii"

Så fik vi vores TriZone 5000 i går, og efter en god gang opladning var den klar til brug. Både min mand og min søn har fået hvert deres børstehoved, og vi er alle enige om, at den tandbørste både er nem at bruge, og så får den tænderne til at føles som efter en tur ved tandlægen :) Har også lige brugt den her til morgen, og har prøvet mellemrumsbørsten, som virkelig gjorde et godt indtryk, selv om den føles lidt som et tandlægebor Hehe... Minusser: kampagneinformationen (vedlagt) er på finsk!! Og da vi er en familie, kunne det have været dejligt med lidt forskellige farver i ringe, og ikke kun blå og hvid - men det er jo i småtingsafdelingen :)

3 years 4 weeks ago

"Ihhhhh så er pakken kommet"

Jubiiii - så kom posten endelig med min eller vores nye tandbørste. Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med at prøve den. LIge nu står den og lader og vi er ved at læse brugsanvisningen igennem og hold da op den kan en masse ;) Jeg har også købt Oral-B trizone 500, men den vil jeg give væk som en gave til en familie på 3 og så vil jeg få dem til at teste den. Der er nemlig ingen af dem, som har prøvet en el-tandbørste før.

3 years 1 month ago