Viaplay iPad-sovellus/ Viaplay iPad-app

 

Viaplay

Flash Reports

"Viaplay käytössä"

Viaplayltä lapset, varsinkin 10-12v ovat katsoneet monta leffaa. Tuon ikäisille, jotka osaavat lukea hyvin, palvelussa onkin paljon tarjontaa. Pienemmille, lukutaidottomille, ehdottomasti tarvitaan lisää suomeksi puhuttua sisältöä ja enemmän pienille suunnattua ohjelmaa kuten puuha-pete, disneyn klassikot jne. Nyt tuntuu että palvelu on profiloitunut nuorten ja nuorten aikuisten palveluksi. Ainakin omat nuoremme ovat innolla esitelleet palvelua muille!

3 years 2 weeks ago

"Viaplay: Missä haluat, miten haluat!"

Postauksessa kerron lyhyesti kuvien kera, miten kätevä Viaplay sovellus on :)

3 years 2 weeks ago

"Viasat anywere!"

Tillochmed i lastbilen :)

3 years 2 weeks ago

"iPad"

Hieman olen ollut pettynyt iPad sovellukseen, koska tekstejä ei ole(vaikkei tuo periaatteessa haittaa) ja toisekseen, yksi lemppariohjelmistani, Frendit, ei sillä näy. Käytössä ei muuten ole ilmennyt ongelmia. Olen silti enemmän käyttänyt Viaplaytä kannettavalla tietokoneella.

3 years 3 weeks ago

"Greyn Anatomian koukussa!"

Jäin koukkuun Greyn Anatomiaan ja kirjoitin siitä blogiini samalla, kun kerroin Viaplaystä.

3 years 3 weeks ago

"Krångel med internet och viaplay"

Åländsk internetoperatör (Finskt) och Viaplay var inte riktigt kompatibelt.. men skam den som ger sig...

3 years 3 weeks ago

"Viaplay"

Aivan mahtava tuote :) On käytetty mökillä lapsia nukuttaessa ja välillä jopa töissä kun on enemmän luppoaikaa! Lapsetkin löytänyt jotai itselleen vaikka vähemmän siellä lasten ohjelmia onkin.

3 years 3 weeks ago

"Hyvin sujuu!"

Yhteydet toimii hyvin, vaikka tilin luominen oli todella hankalaa, eikä onnistunut iPadillä.

3 years 3 weeks ago

"Viaplay mukana"

Ajatuksia viaplaysta töissä

3 years 3 weeks ago

"Viaplay 4."

Sivuston arvostelua, pari elokuva valintaa.

3 years 3 weeks ago

"iPadilta iltaleffa"

Meillä viaplayta on katsottu enemmän tietokone+tv yhdistelmällä kuin iPadilla ja iPhonella. Kuitenkin perheen tytöt, 10v ja 12v ovat iPadilla Viaplayta katsoneet paljon. He tykkäävät ottaa pienen käteen sopivan koneen omaan huoneeseen ja pötkötellä sängyllä ja katsoa elokuvia. Eilen illalla näin tapahtui taas. Tytöt katsoivat barbie elokuvan. Omassa huoneessa oli kesälomalaisten hyvä katsoa, niin eivät häirinneet muita. Ensin tytöt yrittivät kstosa 3G yhteyden kautta, mutta siinä tuli vain ääni. Sitten vaihtoivat langattomaan nettiyhteyteen, jonka avulla näkyi moitteettomasti. Aikaimmin elokuvat ovat näkyneet moitteettomasti myös 3G yhteyden kautta, en tiedä miksi nyt eivät näkyneet.

3 years 3 weeks ago

"iPhone"

Automatkalla yritimme katsoa iPhone 4S kautta elokuvaa. Ilmeisesti 3G yhteys oli liiab hidas, kun elokuvasta kuului ääni, mutta ei näkynyt kuvaa. Lopulta lapsi halusi vaihtaa Yle Areenan palveluu, jossa ohjelmat näkyivät moitteettomasti.

3 years 3 weeks ago

"Viaplay"

efter en hel del strul att få viaplay att fungera, Mobilappen ville inte logga upp och vi hade fullt sjå att registrera...har vi nu äntligen fått igång vårt viaplay... riktigt roligt ska det bli att testa lite film..

3 years 3 weeks ago

"bra!"

Nu att jag har fått allt att fungera har jag kunnat titta på flera filmer och serier på viaplay. Det är bra, det funkar bra, synd att allt för ofta har filmer för lågt ljud och på en ipad bara 1-2 pers kan titta på filmer. Svenska och engelska saknas på allt och det är för mig en stoooor minus! Texten och websidan språk borde gå att byta! Priset är ganska bra, med samma kostnader kan man ta 3 filmer på makuuni, positivit är att viaplay görs allt hemma, negativt är att makuuni har nyare filmer...

3 years 4 weeks ago

"Viaplay - loistava palvelu!"

Ollaan mieheni kanssa testattu Viaplaytä ahkerasti, melkein joka ilta ja on kyllä tosi hyvä palvelu! Tuntuu kuin meidän elokuvahyllyyn olisi ilmestynyt tuhansia uusia elokuvia. :)

3 years 4 weeks ago

"Viaplay raprttia"

http://jouluni.blogspot.fi/2012/08/sallittua-vaiko-ei.html?spref=fb

3 years 4 weeks ago

"blogikirjoitus"

3 years 4 weeks ago

"Leffailtamat."

tesmailtiin kavereiden kans vähän viaplayta, myöhemmin kirjoitan blogitekstin tästä ja ystävieni mielipiteistä kyseistä ohjelmaa koskien :)

3 years 1 month ago

"Ensimmäinen buzzaus kirjattu blogiin!"

Ensimmäinen buzzaus blogattu! Olen ehtinyt katsomaan muutamia elokuvia ja lisäksi yhden kokonaisen tuotantokauden lempisarjastani.

3 years 1 month ago

"VIAPLAY - koukussa ollaan"

http://arjeniloja-sari.blogspot.fi/2012/08/viaplay-koukussa-ollaan.html

3 years 1 month ago

"Tankar efter några dagars testande"

Nu efter att vi har testat Viaplay några dagar så måste jag nog säga att jag är lite besviken på utbudet. Dåligt med tv-serier och inte alla säsonger till förfogande. Filmerna är gamla och inte en enda ny från detta år. Som det ser ut nu så skulle jag nog inte betala för den här tjänsten. Om det skulle vara så att jag köpte denna så skulle jag nog vilja att den uppdateras med det senaste nytt.

3 years 1 month ago

"Tankar efter några dagars testande"

Jag gjorde ett blogginlägg om våra tankar efter några dagars testande.

3 years 1 month ago

"Toinen Bloggaukseni Viaplaystä"

Kirjoitin kokemuksiani Viaplaystä.

3 years 1 month ago

"Pufferointia"

Katselukokemuksia Sipoosta

3 years 1 month ago

"esittely"

kirjoitin blogissa saaneeni testiin viaplay-palvelun ja katselleeni sitä ipadilla. ensivaikutelmani ei ole ollut kovin hyvä, kerroin blogissa myös sen.

3 years 1 month ago

"Ohjelman lataus ja testaus"

Viime lauantaina kokeilin ladata tuon ohjelman padille ja onnistuihan se melko helposti, kun hoksasi että se pitää ladata sielä applen kaupasta :) Testasin myös katsoa yhden sarjan, mutta valitettavasti ohjelma jumittui kesken kaiken, enkä pystynyt katsomaan sitä loppuun asti. Se hieman laimensi hyvää mielikuvaa. Mutta sarjoja ja leffoja oli todella paljon ja sarjoista löytyi tuommoista tyttöhömppääkin, mistä itse tykkään! Bloggasin aiheesta myös blogiini. Aion testata tätä nyt uudempia kertoja, josko saisin kokonaisen jakson katsottua loppuun ilman ongelmia...

3 years 1 month ago

"Buzzaus aloitettu Viaplayn seurassa"

Vihdoin ehti loman aikana kirjautumaan ja aloittamaan buzzauksen Viaplayn parissa. Ainakin Macissa toimi hyvin selaimessa, seuraavaksi iPhonella testaamaan!

3 years 1 month ago

"ljud och språk"

Hej! Igår tittade vi med min man en film på via play i ipad, The doubble. Ljudet var så lågt att vi hörde ingenting! Vi fick sätta hörluror och då gick det bättre men även att äta chips samtidigt var för mycket ljud, oavsätt vilka ljudinställningar jag hade på ipad. Och språket... varför finns det inte möjlighet att välja textspråket? Vi skull gärna ha haft englska bara som stöd eller sen svenska, det var väldigt irriterande och svårt för mig. Nu tittar mina barn på en barnfilm... på finska som de inte pratar så jag ser att redan nu efter 10 min har de börjat tappa intresse... svenska? engelska? TAck!

3 years 1 month ago

"Ensimmäinen kokeilu"

Muutama rivi ensimmäisestä Viaplay katselusta

3 years 1 month ago

"Työpaikalla"

Kerroin Viaplay:stä työpaikallani ja se herätti mielenkiintoa. Kerroin heille blogi-arvostelusta mutta myös muuten viaplay:stä ja kuinka helppo sitä on käyttää. Viaplay:ssä on hyvää myös kuvalaatu joka on erinomainen verrattuna moneen muuhun palveluun. Kuitenkin tässä buzzauksessa paistoi lävitse se tosiasia, että kesällä ihmiset eivät ole kovin innostuineita hommaamaan elokuvia vaan kaikilla on yleensä muuta tekemistä. Syksyn mittaan mieli kuitenkin muuttuu ja silloin viaplaylle tulee tarvetta.

3 years 1 month ago

"Skapat konto"

Här har jag blogat om att jag skapat konto hos Viaplay. Ska bli intressant för det kommer inget i tv för tllfället så kanska man kunde följa nån serie via Viaplay

3 years 1 month ago

"Viaplay kamppiksesta tieto lukijoille"

3 years 1 month ago

"Facebookki hypetystä."

Facebook kavereille mainostin Viaplayta ja omaa tyytyväisyyttäni Viaplayn valikoimaan :)

3 years 1 month ago

"blogiteksti 3."

Vähän lisää mielipiteitä Viaplaysta, ääniraidoista ja valikoimasta.

3 years 1 month ago

"Buzzausta"

Buzzasin Viaplaysta omalla blogisivullani! Laitoin alle linkin, josta näkyy tarkempaa infoa omasta mielipiteestäni. Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottakoon kuitekin, että tykkään tuotteesta valtavasti! Mutta.. suunnitelmat eivät menneetkään ihan niinkuin piti. En ole saanut testattua iPadilla kyseistä palvelua, koska en saanutkaan iPadia itselleni käyttöön. Onko tästä haittaa? Ohjelma on kuitenkin sama käytti sitä miten tahansa. :) Tällä hetkellä Viaplay on testingissä vain läppärilläni. Tykkään!

3 years 1 month ago

"Bloggaus nro 1"

3 years 1 month ago

"Tid för film"

3 years 1 month ago

"Viaplay"

Nyt vasta pääsin kirjautumaan sovellukseen. Oma aika on kortilla ja telkkaria ei yleensä edes ole aikaa katsoa. Tämä on loistava tilaisuus katsoa lempisarjat missä haluaa ja milloin haluaa!

3 years 1 month ago

"Sadepäivän ilo"

http://arjeniloja-sari.blogspot.fi/2012/07/sadepaivan-ilo.html #viaplaysovellus

3 years 1 month ago

"Miehen puolikkaat"

Tosissaan, Miehen puolikkaat telkkarisarjaa on tullut katsottua ja kuvanlaatukin on alkanut jollain tasolla miellyttämään. Elokuvatarjontaan en ole tutustunut kuin katsomalla vaihtoehtojen listaa, aika suppea sekin ja kaistavalmiudet hurjia, mutta yrittänyttä ei laiteta. Tuskin palvelua silti mobiilidatan kanssa tulee käytettyä, se kun ei yllä varmaan yhteenkään megaan....

3 years 1 month ago